Soita: 060 001 250
(0,98 €/min + pvm)

Palvelumme laadun parantamiseksi nauhoitamme kaikki puhelut.

Pyydä meiltä tarjous!

Luotettava isännöitsijä kiinteistöllesi

Asiantunteva asuinkiinteistön isännöinti Helsingin kantakaupungissa

Eiran Isännöitsijätoimisto Oy tarjoaa teknistä ja hallinnollista isännöintiä Helsingin kantakaupungin asuinkiinteistöille. Vuosien aikana kertynyt kokemuksemme vanhoista ja uusista taloista sekä niiden tarpeista takaa ammattitaitoisen isännöintipalvelun. Huomioimme ja ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Välittävää asuinkiinteistön isännöintiä

Toimintamme tavoitteena on osakkeenomistajien etujen ajaminen, eli järkevän vastiketason ylläpitäminen ja oikean vuokratason määrittäminen. Lisäksi huomioimme asuinkiinteistöjen turvallisuus- ja viihtyvyyskysymykset koko kiinteistön elinkaaren ajan. Asumisen turvallisuus on meille tärkeää ja pyrimme takaamaan kokonaisvaltaisen asumisen häiriöttömyyden.

Lisäksi tiedotamme aktiivisesti ja pidämme yhteyttä yllä asiakkaisiimme, jotta yksikään tarve tai toive ei jää meiltä kuulematta. Suoritamme kahdesti vuodessa huoneistokohtaisen kyselyn koskien kiinteistön mahdollisia vikoja ja puutteita.

Tarjoamamme asuinkiinteistön isännöinti sisältää mm.

  • Vastike- ja vuokrakirjanpito, maksuliikenne, todistukset jne.
  • Korjaus- ja perusparannushankkeiden suunnittelu, läpivienti ja valvonta
  • Saneerausosaaminen
  • Ajantasainen ja aktiivinen tiedotus osakkeen omistajille esim. korjausurakoiden etenemisestä
  • Remonttitiedotteet
  • Pitkä ja vankka kokemus arvokiinteistöistä
  • Asiakaslähtöisyys

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko

Huomioittehan, että kyseessä on yleinen vastuunjakotaulukko. Taloyhtiössänne voi olla päätetty poikkeavasti vastuun jakautumisesta. Vastuunjakotaulukon katseleminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pyydämme Teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse teemu.hagner@2727350.fi saadaksenne katselutunnukset. Tutustu sähköiseen taloyhtiön vastuunjakotaulukkoon .