Soita: 060 001 250
(0,98 €/min + pvm)

Palvelumme laadun parantamiseksi nauhoitamme kaikki puhelut.

Pyydä meiltä tarjous!

Luotettava isännöitsijä kiinteistöllesi

Liike- ja toimistokiinteistön isännöinti Helsingin kantakaupungissa

Eiran Isännöitsijätoimisto Oy tarjoaa teknistä ja hallinollista isännöintiä Helsingin kantakaupungin liike- ja toimistokiinteistöille. Omaamme vankan ammattitaidon ja vuosien laaja-alaisen kokemuksen alalta, isännöimme mm. suuren yrityksen pääkonttoria Helsingin keskustassa. Lisäksi hoidamme tuotantokiinteistöjen isännöintitehtäviä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kustannustehokasta liike- ja toimistokiinteistön isännöintiä

Pyrimme takaamaan liikekiinteistöjen tuottojen optimoinnin, toimintaedellytykset, omistajan kiinteistöstrategian toteutumisen sekä kiinteistöjen hyvän käyttöasteen. Tuemme asiakkaamme ydinliiketoimintaa ja sijoituskiinteistöjen tuottotavoitteiden saavuttamista optimoimalla tuotot. Toimintamme on kustannustehokasta perustuen kiinteistön pitkään taloudelliseen käyttöikään. Hallitsemme erinomaisesti korjausten ajoitukset ja taloudellisuuden hallinnan.

Huolehdimme kiinteistön huoltopalveluiden sisällön määrittämisestä, palveluiden ostamisesta ja seurannasta tavoitteenamme järkevät kustannukset. Osaamme määrittää kiinteistön taloudellisen ja teknisen käyttöiän. Vastikkeen järkevän tason määrittäminen pitkällä aikavälillä mahdollistuu taloussuunnittelun ja toteutuneiden kustannusten tasapainona.

Suoritamme kahdesti vuodessa huoneistokohtaisen kyselyn koskien kiinteistön mahdollisia vikoja ja puutteita. Lisäksi huomioimme turvallisuus- ja viihtyvyyskysymykset koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Tarjoamamme liike- ja toimistokiinteistön isännöinti sisältää mm.

  • Vastike- ja vuokrakirjanpito, maksuliikenne, todistukset jne.
  • Korjaus- ja perusparannushankkeiden suunnittelu, läpivienti ja valvonta
  • Saneerausosaaminen
  • Ajantasainen ja aktiivinen tiedotus osakkeen omistajille esim. korjausurakoiden etenemisestä
  • Remonttitiedotteet
  • Pitkä ja vankka kokemus arvokiinteistöistä
  • Asiakaslähtöisyys

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko

Huomioittehan, että kyseessä on yleinen vastuunjakotaulukko. Taloyhtiössänne voi olla päätetty poikkeavasti vastuun jakautumisesta. Vastuunjakotaulukon katseleminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pyydämme Teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse teemu.hagner@2727350.fi saadaksenne katselutunnukset. Tutustu sähköiseen taloyhtiön vastuunjakotaulukkoon .